Olie - Standard

I denne artikel kan du læse om det aktuelle prisniveau på standard fyringsolie til boliger, samt se hvordan prisen på fyringsolie har udviklet sig de seneste uger, herunder hvad den højeste og laveste pris på fyringsolien har været. Med den viden er du bedre informeret når du skal ud og købe fyringsolie og kan slå til på det rigtige tidspunkt.


Aktuelle priser på standard fyringsolie

I tabellen nedenfor kan du se de seneste indhentede priser på alm. fyringsolie, som typisk er den billigste fyringsolie, som leveres fra de enkelte selskaber. Nogle nye oliefyr kræver dog visse tilsætningsstoffer, så de ikke kan anvende nogle af standard fyringsolierne fra selskaberne. Ved et mindre tillæg kan man så købe en premium fyringsolie fra en del af selskaberne, hvor disse tilsætningsstoffer er tilsat.Særligt for fyringsolie er der mange selskaber, som enten tilbyder RABAT til nye kunder eller hvis man køber fyringsolien online (læs evt. mere om dette i vores artikel om rabat på fyringsolie). I tabellen nedenfor har vi angivet om det enkelte selskab tilbyder dette, så det også kan indgå i vurderingen af om man skal handle hos det enkelte selskab.


Dato Leverandør Type Antal Pris inkl. fragt
12-09-2018 Uno X Olie, Standard 1000 liter 10.420,00 kr. Gå til butik
12-09-2018 Oliefyrsmanden.dk Olie, Standard 1000 liter 11.198,00 kr. Gå til butik
12-09-2018 Odinfyringsolie.dk Olie, Standard 1000 liter 11.451,00 kr. Gå til butik
* Priserne er senest indhentet d. 12-09-2018.

Priser på fyringsolie er kun ét parameter

Priser på 1.000 liter fyringsolie varierer blandt selskaberne, men den største variation sker dagligt med fald eller stigningerne i oliepriserne. Derfor er det en god idé at følge med i prisudviklingen her hos holddigvarm.dk, så du kan slå til på det helt rigtige tidspunkt, når prisen på fyringsolie er i bund. Men det kræver selvfølgelig at du ikke når at løbe tør for fyringsolie i mellemtiden.


Yderligere informationer

Du kan læse flere fakta omkring fyringsolie og få gode råd og tips generelt til anvendelse af fyringsolie på vores hovedside omkring fyringsolie.

Derudover har vi også samlet en lang række svar på de ofte stillede spørgsmål ang. vores indsamling af priser på fyringsolie og brænde, samt gode råd og tips til opvarmning af din bolig.