Biopejse til indbygning

Der er blevet populært at indbygge biopejse i vægge, skillevægge eller borde eller andre flader i boligen. Det sker typisk ved renovering af en eksisterende bolig eller ved nybyggeri, hvor den indbyggede biopejs erstatter den atmosfære, hvor man tidligere installerede en almindelig brændeovn til.


biopejs indbygning

Moderne huse har nødvendig ikke behov for en brændeovn i dag, som en ekstra varmekilde, så derfor passer en moderne biopejs perfekt til nyistandsatte boliger eller nybyggeri, da de netop ikke har lige så stor varmeeffekt, som de gamle brændeovne. Men derimod værdsætter de fleste det hyggelige ved levende flammer og den blide varme, som der trods alt også kommer ud fra biopejsen.


Indbygningspejs typer

Der findes et bredt udvalg af biopejse til indbygning, hvor det primært at indbygningspejse til væggen, som de flester tænker på her. Men du kan også købe selve brandkarene, som kan nedsænkes i f.eks. en køkkenbordplade eller andre flader i huset. Således kan du bygge en biopejs lige nøjagtigt, som du vil.


Indbygningspejse til vægge

Biopejse beregnet til indbygning i væggen ligner ofte ret meget hinanden. Typisk har de sorte paneler og rammer og så er der selvfølgelig forskel på både dybden og størrelsen på dem. De vigtigste er at de passer i den placering, som du har tiltænkt dig at den skal sidde i.


Hjørne biopejs

Du kan også få biopejse til indbygning, hvor den kan bygges ind i et hjørne på væggen, så man altså kan se pejsen fra begge sider af hjørnet. Nogle kalder også dette for en hjørne biopejs.


Åben indbygningspejs til væg

Du kan også få en biopejs til indbygning, hvor at man kan se gennem hele vejen til det andet rum. Det kan være utroligt flot at se på og og giver et særligt præg til hjemmet med en sådan indbygget biopejs.


Find de billigste priser på brænde lige nu.

Brænde

Find de billigste priser på træbriketter lige nu.

Træbriketter

Find de billigste priser på træpillerlige nu.

Træpiller