Brænde - Blandet løv Ovntørret

Coop brænde tilbud

På denne side kan du læse om de aktuelle priser på ovntørret blandet løv træ, samt få et indblik i hvordan priserne har udviklet sig det seneste stykke tid. Af øverst graf fremgår det bla. hvordan gennemsnitsprisen på ovntørret blandet løvtræ har bevæget sig, samt den billigste og dyreste pris på brændet.


Priser på ovntørret blandet løv

Nedenfor i tabellen kan du se de senest indhentede priser på ovntørret blandet løv. Vi indhenter priserne ugentligt og derfor kan priserne godt variere lidt henover ugen. De billigste priser er listet øverst og de dyreste nederst i tabellen. Linket til højre i tabellen fører direkte videre til hjemmesiden for forhandleren af brændet.


Brænde, Ovntørret Blandet løv
1 tårn
2.399,00 kr.

Brænde, Ovntørret Blandet løv
1 tårn
2.699,00 kr.

Brænde, Ovntørret Blandet løv
1 tårn
2.799,00 kr.

Brænde, Ovntørret Blandet løv
1 tårn
2.999,00 kr.

* Priserne er senest indhentet d. 12-12-2021.

Prisen på brændet er vigtig, men det er tørhed og leverance også

Ovenfor kan du finde de billigste priser på ovntørret blandet løv brænde. Du skal dog også være opmærksom på andre faktorer end prisen når du handler brænde. Selvom brændet er ovntørret, så kan det f.eks. godt have været opbevaret udendørs i en længere periode og suget fugt. Forhør dig derfor hos venner og bekendte om de har en god leverandør, som altid leverer helt tørt træ. Men husk også at den billigste leverandør også faktisk kan være den, som leverer det mest tørre brænde.


Yderligere informationer

Du kan læse mere om de forskellige typer brænde i vores artikel om de forskellige typer af brænde.

Derudover er det også vigtigt at du sørger for at opbevare dit brænde korrekt. Læs mere om dette i vores guide til opbevaring af brænde.