Træbriketter - SEDI

Coop brænde tilbud

I denne artikel kan du læse om de aktuelle priser på ovntørret eg. Derudover kan du også følge den seneste prisudvikling på ovntørret og se hvordan både den gennemsnitlige pris på brændet har ændret sig og hvad højeste og laveste pris har været. Hvis der f.eks. har kørt en kampagne på ovntørret eg i perioden, så vil den laveste pris været kørt helt i bund i den pågældende periode.


Priser på SEDI træbriketter

I tabellen kan du se de senest indhentede priser på SEDI træbriketter. Tabellen er sorteret med de billigste priser øverst og dyreste nederst. Du finder et link til træbriket forhandlerens hjemmeside yderst til højre i tabellen.


Træbriketter, SEDI
1000 kilo
2.399,00 kr.

Træbriketter, SEDI
1000 kilo
2.520,00 kr.

* Priserne er senest indhentet d. 12-12-2021.

Prisen er vigtig, men også andre faktorer spiller ind

SEDI træbriketter er lavet af sammenpresset tørv og er velegnede til at brænde natten over pga. den langsomme brændetid. Da SEDI træbriketterne netop er produceret af sammenpressede materialer kan det være svært for den enkelte forbruger at vurdere indholdet. Derfor er det en god idé at høre naboer og bekendte om deres erfaringer med SEDI briketter og forskellige leverandører.


Yderligere informationer

Du kan læse flere fakta omkring træbriketter og få gode råd og tips generelt til anvendelse af briketter til opvarmning på vores hovedside omkring træbriketter. Her vil du også finde informationer om de andre forskellige typer af træbriketter end ovenstående.

Derudover har vi også samlet en lang række svar på de ofte stillede spørgsmål ang. vores indsamling af priser på træbriketter og brænde, samt gode råd og tips til opvarmning af din bolig.