Træpiller - 6 mm

Coop brænde tilbud

På denne side kan du blive informeret om det aktuelle prisniveau på 6mm træpiller hos forskellige danske leverandører. Da træpiller leveres i forskellige mængder og poser fra leverandørerne, så har vi omregnet samtlige priser til priser pr. 1000 kilo træpiller. Udover de aktuelle priser på træpiller, kan du også få et indblik i prisudviklingen det seneste stykke tid via grafen nedenfor.


Aktuelle priser på 6mm træpiller

I tabellen nedenfor kan du se de nyligt indhentede priser på 6 mm træpiller pr. 1000 kilo. Tabellen er sorteret så de billigste priser på træpiller er øverst og de dyreste nederst. Via linket til højre i tabellen kommer du direkte til forhandleren af træpillers hjemmeside/netbutik.


Træpiller, 6 mm
1000 kilo
2.555,00 kr.

Træpiller, 6 mm
1000 kilo
2.623,00 kr.

Træpiller, 6 mm
1000 kilo
2.733,00 kr.

Træpiller, 6 mm
1000 kilo
2.901,00 kr.

* Priserne er senest indhentet d. 12-12-2021.

Træpiller fås i flere varianter

Træpiller fås i flere forskellige varianter og kan godt være svært at blive klog på. Du kan læse mere om dette i vores artikel om træpiller. Historisk set så bevæger priserne på træpiller sig ikke lige så meget som alm. brænde. Det afhænger bla. af forskellige produktionsmetoder. Til gengæld er der rigtig mange forhandlere af træpiller, hvilket burde tilgodese større konkurrence på priserne.


Yderligere informationer

Du kan læse mere om træpiller og opvarmning med disse i på vores generelle side om træpiller.

Derudover er det også vigtigt at du sørger for at opbevare dit brænde korrekt. Læs mere om dette i vores guide til opbevaring af brænde.