Bord biopejse

Du kan få biopejse i mange forskellige afskygninger, herunder til montering på væg, i loftet, fritstående på gulvet, men i denne artikel vil vi fokusere på biopejse, som kan stå på bordet, vindueskarmen eller en anden plan placering i boligen.


bord biopejs

Til forskel fra de større modeller til montering på væg eller loft, så kan du købe de helt billige biopejse til bord i mange forskellige butikker, herunder f.eks. Imerco, Bilka, byggemarkeder og mange andre butikker.


Designer biopejse til bord

Vi vil dog i denne artikel fokusere på de lidt mere lækre og veldesignede modeller, som både typisk er lidt større i opbygningen, men som også skaber mere varme og som du sandsynligvis vil blive meget mere glad for i længden.

Biopejse på bordet kan skabe en utrolig effekt og giver en helt anden hygge end du er vant til. Udover hyggen, så afgiver den også varme i rummet.Nordlys biopejse

Nordlys er et mindre Nordjysk firma, som producerer biopejse i lækre materialer og design. De laver primært biopejse til montering på væg, men har også en fritstående model, som bedst egner sig til placering på bord eller bænk. Den kan du læse om nedenfor.


Nordlys Standa


Nordlys Standa

Nordlys Standa biopejsen er en super lækker stilren biopejs, som primært er udformet i glas, så flammer tydeligt er synlige fra begge sider. Derudover er brændkarret enten udformet i hvid eller sort, så du kan vælge hvad der passer bedst til din bolig.

Nordlys Standa findes i to størrelser, nemlig Standa Uno og Standa Duo. Forskellen er at der er én brænde i Standa Uno og to brændere i Standa Duo biopejsen. Standa Uno er 58,5 cm bred, mens at Standa Duo er 88,5 cm bred. De er begge 35 cm høje. Prislejet ligger på ca. 5-6.000 kr. afhængigt af modellen.

Tekniske data:

  • Vægt: 7 kg. Standa Uno (11 kg. Standa Duo)
  • Effekt: 2 kW Standa Uno (4 kW Standa Duo)
  • Tank: 1 liter Standa Uno
  • Brændetid: 5-7 timer
  • Forbrug: 0,2 liter pr. time Standa Uno (0,4 liter pr. time Standa Duo)
  • Dimensioner (Standa Uno): 585 x 350 x 130 (bredde x højde x dybde)
  • Dimensioner (Standa Duo): 885 x 350 x 130 (bredde x højde x dybde)

Se priser her


Find de billigste priser på brænde lige nu.

Brænde

Find de billigste priser på træbriketter lige nu.

Træbriketter

Find de billigste priser på træpillerlige nu.

Træpiller