Brænde - Blandet løv Lufttørret

Coop brænde tilbud

På denne side kan du se det aktuelle prisniveau for 1 tårn lufttørret blandet løv, samt den seneste prisudvikling. Af den øverste graf fremgår det hvordan prisen i gennemsnit har bevæget sig de seneste uger, herunder hvad den højeste og laveste pris for lufttørret eg har været. Således er du godt klædt på når du skal ud og købe brænde næste gang.


De billigste priser på brænde af blandet løv

Nedenfor i tabellen kan du se de aktuelle priser på brænde af typen lufttørret blandet løv. Tabellen er sorteret så de billigste priser er øverst. Du finder et link til forhandleren yderst til højre i tabellen. Der kan ofte være store besparelser at hente, hvis du kigger dig godt for når du skal købe brænde.


Brænde, Lufttørret Blandet løv
1 tårn
2.349,00 kr.

Brænde, Lufttørret Blandet løv
1 tårn
2.499,00 kr.

Brænde, Lufttørret Blandet løv
1 tårn
2.699,00 kr.

* Priserne er senest indhentet d. 12-12-2021.

Kig også på andet end prisen

Husk også at undersøge forhandleren før at du køber brændet. Hvis dine naboer har gode erfaringer med én bestemt forhandler, som f.eks. altid leverer knastørt brænde og til en rimelig pris og med få dages levering, så kan det også være en fordel at handle hos dem, selvom prisen måske er lidt højere end den laveste pris her på siden.


Yderligere informationer

Du kan læse mere om de forskellige typer brænde i vores artikel om de forskellige typer af brænde.

Derudover er det også vigtigt at du sørger for at opbevare dit brænde korrekt. Læs mere om dette i vores guide til opbevaring af brænde.