Træbriketter - Pini Kay - Over Night

Coop brænde tilbud

Nedenfor kan du se både det aktuelle prisniveau på Pink Kay træbriketter, samt den seneste prisudvikling på disse. Af øverste graf fremgår det hvordan prisen på træbriketterne i gennemsnit har bevæget sig de seneste uger, samt hvad den højeste og laveste pris for Pink Kay briketter har været. Således vil du være bedre klædt på når du skal ud og købe brænde næste gang.


De billigste priser på Pini Kay træbriketter

Nedenfor i tabellen kan du se de helt aktuelle priser på Pini Kay træbriketter. Tabellen er sorteret med de billigste priser øverst og du finder et link til træbriket forhandleren yderst til højre i tabellen. Der kan ofte være store besparelser af hente, hvis du kigger dig ordentlig for når du skal købe træbriketter.


Træbriketter, Pini Kay - Over Night
1000 kilo
2.811,00 kr.

Træbriketter, Pini Kay - Over Night
1000 kilo
2.811,00 kr.

Træbriketter, Pini Kay - Over Night
1000 kilo
2.811,00 kr.

* Priserne er senest indhentet d. 12-12-2021.

Hold også øje med kvaliteten

Generelt handler det om at se sig godt for når du skal handle træbriketter. Træbriketternes indhold er svært at kontrollere for den alm. forbruger, til forskel på alm. brænde, da man her kan se hvad man får. Træbriketter er derimod dannet af sammentrykkede trærester, så man kan have svært ved at vurdere indholdet. Pakkerne er for det meste mærkede med tal for askeindhold, vandindhold, brændværdi osv.


Yderligere informationer

Du kan læse flere fakta omkring træbriketter og få gode råd og tips generelt til anvendelse af briketter til opvarmning på vores hovedside omkring træbriketter. Her vil du også finde informationer om de andre forskellige typer af træbriketter end ovenstående.

Derudover har vi også samlet en lang række svar på de ofte stillede spørgsmål ang. vores indsamling af priser på træbriketter og brænde, samt gode råd og tips til opvarmning af din bolig.