Brænde - Ask Lufttørret

Coop brænde tilbud

Nedenfor kan du se både det aktuelle prisniveau for lufttørret ask samt prisudviklingen de sidste uger. Af den øverste graf fremgår det hvordan prisen i snit har bevæget sig de seneste uger, samt hvad den laveste og højeste pris for lufttørret ask har været. Således vil du være bedre informeret om prisniveauet når du skal ud og købe brænde.


De billigste priser på brænde af ask

I tabellen nedenfor kan du se de nyligt indhentede priser på lufttørret ask. Tabellen er sorteret med de billigste priser på ask først. Du finder et link til forhandlerens hjemmeside yderst til højre i tabellen. Nogle gange er forskellen på brændepriserne store andre gange næsten ens.


Brænde, Lufttørret Ask
1 tårn
2.099,00 kr.

Brænde, Lufttørret Ask
1 tårn
2.149,00 kr.

Brænde, Lufttørret Ask
1 tårn
2.499,00 kr.

* Priserne er senest indhentet d. 12-12-2021.

Kig også på andre faktorer end prisen

Lad være med altid at gå efter den billigste pris på brændet. Sørg altid for at søge lidt rundt på nettet omkring forhandleren eller snak med naboer eller vennter om hvor de køber brændet og om de har særligt gode erfaringer med nogle forhandlere. Dermed selvfølgelig ikke sagt, at den billigste leverandør faktisk også kan være den, som leverer det bedste brænde.


Yderligere informationer

Du kan læse mere om de forskellige typer brænde i vores artikel om de forskellige typer af brænde.

Derudover er det også vigtigt at du sørger for at opbevare dit brænde korrekt. Læs mere om dette i vores guide til opbevaring af brænde.