Brænde - Birk Lufttørret

Coop brænde tilbud

I denne artikel kan du læse om de seneste indhentede priser på 1 tårn brænde af typen lufttørret birk. Derudover kan du også læse om den seneste prisudvikling på lufttørret birk og se hvordan den gennemsnitlige pris på brændet har ændret sig og hvad højeste og laveste pris har været. Således er du bedre klædt på når du skal ud og handle brænde til de kolde måneder.


Priser på ovntørret birk

I nedenstående tabel har vi listet de senest indhentede priser på lufttørret birk. Tabellen er sorteret med de mindste priser øverst og de højeste priser nederst. Der kan være store prisforskelle mellem de enkelte leverandører. Via linket til højre i tabellen kan du komme direkte videre til den enkelte forhandler.


Brænde, Lufttørret Birk
1 tårn
2.399,00 kr.

Brænde, Lufttørret Birk
1 tårn
2.599,00 kr.

Brænde, Lufttørret Birk
1 tårn
2.699,00 kr.

* Priserne er senest indhentet d. 12-12-2021.

Andre faktorer end prisen på brændet

Prisen på brændet er selvfølgelig en af de vigtigste ting af holde øje med når du skal købe brænde. Dog er det også værd at undersøge andres erfaringer med de enkelte forhandlere, såsom hvor tørt brændet er ved ankomst, leveringstider osv. Derudover kan der også være mulighed for at forhandle sig til bedre priser ved køb af f.eks. større mængder eller blot via oplysning om at andre faktisk har bedre priser.


Yderligere informationer

Du kan læse mere om de forskellige typer brænde i vores artikel om de forskellige typer af brænde.

Derudover er det også vigtigt at du sørger for at opbevare dit brænde korrekt. Læs mere om dette i vores guide til opbevaring af brænde.