Brænde - Bøg Ovntørret

Coop brænde tilbud

Læs nedenfor om de aktuelle priser på brænde af typen ovntørret bøg, samt hvordan priserne har udviklet sig de seneste uger. Af den øverste graf fremgår det hvordan priserne på ovntørret bøg har bevæget sig gennem det sidste stykke tid, herunder både gennemsnitspris og højeste og laveste pris.


Priser på ovntørret bøg

I tabellen nedenunder kan du se de seneste indhentede priser på ovntørret bøg. Priserne indhentes i øjeblikket ugentligt og kan derfor variere lidt indenfor ugen. Leverandørerne med de bedste priser på ovntørret bøg er listet øverst og de dyreste nederst. Via linket til højre i tabellen kommer du direkte til leverandørens hjemmeside.


Brænde, Ovntørret Bøg
1 tårn
2.699,00 kr.

Brænde, Ovntørret Bøg
1 tårn
3.499,00 kr.

Brænde, Ovntørret Bøg
1 tårn
3.799,00 kr.

Brænde, Ovntørret Bøg
1 tårn
3.799,00 kr.

* Priserne er senest indhentet d. 12-12-2021.

Prisen er ikke det eneste parameter

Selvfølgelig er prisen på dit brænde vigtig og et stort parameter når du skal ud og købe brænde til vintersæsonen. Men samtidig er det også vigtigt at brændet er lige så tørt, som du forventer at det skal være. Hør dig derfor omkring hos naboerne og vennerne om deres favorit leverandør og lav så din vurdering. Det kan jo også være at du har gode erfaringer fra tidligere med en bestemt leverandør, så hvis det blot er få ekstra kroner i prisforskel, så er det måske ikke værd at skifte leverandør. Har de omvendt meget højere priser end ovenstående, så er det måske på tide.


Yderligere informationer

Du kan læse mere om de forskellige typer brænde i vores artikel om de forskellige typer af brænde.

Derudover er det også vigtigt at du sørger for at opbevare dit brænde korrekt. Læs mere om dette i vores guide til opbevaring af brænde.