Træbriketter

Coop brænde tilbud

træbriketter

Træbriketter er efterhånden blevet ret populært at fyre op med i brændeovnene herhjemme. Man kan få mange forskellige slags, lige fra de helt almindelige briketter til de lidt dyrere hårdtræsbriketter, som holder længere tid, men som også koster lidt ekstra. Vi indsamler løbende priser på træbriketter hos forhandlerne tilknyttet, så du altid kan finde den bedst mulige pris på træbriketter her på sitet.


Aktuelle priser på træbriketter

Træbriketter, SEDI
1000 kilo
2.399,00 kr.

Træbriketter, SEDI
1000 kilo
2.520,00 kr.

Træbriketter, Alm
1000 kilo
2.599,00 kr.

Træbriketter, Alm
1000 kilo
2.599,00 kr.

Træbriketter, Alm
1000 kilo
2.603,00 kr.

Træbriketter, Alm
1000 kilo
2.603,00 kr.

Træbriketter, Alm
1000 kilo
2.604,00 kr.

Træbriketter, Bøg, Eg, Ask
1000 kilo
2.651,00 kr.

Træbriketter, Pini Kay - Over Night
1000 kilo
2.811,00 kr.

Træbriketter, Pini Kay - Over Night
1000 kilo
2.811,00 kr.

Træbriketter, Pini Kay - Over Night
1000 kilo
2.811,00 kr.

Træbriketter, Bøg, Eg, Ask
1000 kilo
3.020,00 kr.

Træbriketter, Bøg, Eg, Ask
1000 kilo
3.536,00 kr.

I tabellerne nedenfor kan du finde de senest indhentede priser på træbriketter. Linket i tabellen fører dig videre til den specifikke type træbriketter og en oversigt over priserne hos de enkelte leverandører. Derudover vil du også kunne se den seneste prisudvikling for den pågældende type træbriketter. Priserne er senest indhentet d. 12-12-2021.


Aktuelle priser på 1.000 kilo træbriketter

Træbriketter Laveste pris lige nu
Træbriketter, Alm 2.599,00 kr. Se priser her
Træbriketter, Bøg, Eg, Ask 2.651,00 kr. Se priser her
Træbriketter, Pini Kay - Over Night 2.811,00 kr. Se priser her
Træbriketter, SEDI 2.399,00 kr. Se priser her

Aktuelle billige priser på træbriketter

Priser på træbriketter kan variere meget mellem de forskellige leverandører og kvaliteten kan være problematisk at gennemskue for den helt almindelige forbruger. Mange producenter annoncerer med træpiller af høj kvalitet, men hvad er det lige, som man skal kigge efter? Det vigtigste for træbriketter er, at de indeholder så lidt muligt savsmuld, ask og vand. Dette er de samme parametre, som for træpiller.

På holddigvarm.dk har vi derudover klassificeret træbriketter i forskellige kvaliteter, herunder almindelige træbriketter, træbriketter produceret af hårdt træ (ask, eg, bøg), Pink Kay træbriketter og SEDI træbriketter. Vi laver prisovervågning på alle typer af træbriketter, så du nemt kan finde de billigste priser på netop den type træbriket, som du ønsker.


Hvem kan bruge træbriketter?

Træbriketter kan benyttes på akkurat samme måde, som med alm. brænde. Dvs. at du kan tænde op med dem i din brændeovn på sædvanlig vis. Med træbriketter opnår du ikke samme effekt i brændeovnen med klare flammer, som du får ved at anvende brænde. Til gengæld kan de ligge og ulme længe og prisen er generelt lavere ved at varme dit hus op med træbriketter i forhold til alm. brænde.


Hvad kendetegner kvalitets træbriketter?

Træbriketter fås i flere forskellige varianter. De oftest solgte, og der hvor der ikke er angivet noget særskilt, er typisk lavet af almindelige trærester. Andre kan være produceret af hårdere trætyper som ask, eg og bøg. Derudover sælges også træbriketter af typen "Over night" eller SEDI, som er briketter, som er særligt gode til at ligge natten over og ulme i længere tid.


Sådan produceres træbriketter

Træbriketter produceres, ligesom træpiller, af spildmaterialer fra træproduktion, som f.eks. fra møbel producenter. Her samler man diverse trærester, såsom spåner og savsmuld og presser det senere sammen til træbriketter, så restmaterialerne ikke blot går til spilde. Træresterne knuses først til mindre stykker og som derefter presses sammen. Nogle firmaer presser træbriketterne sammen ved hjælp af damp og indeholder derfor ikke nogen bindemidler eller tilsætningsstoffer. Det er så træets naturlige bindemiddel, der frigives under varmen, som holder træbriketterne sammen.


Levering af træbriketter

Træbriketter sælges og leveres typisk på paller i omegnen af 1.000 kilo. Vægten kan variere fra leverandør til leverandør. Derudover kan man også købe pakkerne enkeltvis på tankstationer eller i byggemarkeder. Vi har omregnet alle priser til priser pr. 1.000 kilo her på holddigvarm.dk.Find de billigste priser på brænde lige nu.

Brænde

Find de billigste priser på træbriketter lige nu.

Træbriketter

Find de billigste priser på træpillerlige nu.

Træpiller