Rabat og tilbud på fyringsolie

Markedet for fyringsolie er særligt præget af mange forskellige typer af tilbud og rabatter hos de forskellige leverandører af fyringsolie. På holddigvarm.dk opdaterer vi løbende priser på fyringsolie og lister også de billigste leverandører, men udover at finde en leverandør, som via listepriser tilbyder billig fyringsolie, så kan man som køber også opnå en masse former for rabatter og tilbud hos leverandørerne.


Mængderabat på fyringsolie

Den mest udbredte rabat på fyringsolie er mængderabat, som de fleste leverandører af fyringsolie tilbyder. . Det er logisk for leverandørerne at tilbyde mængderabat, da de jo i forvejen har tankbilen ude hos dig og derfor vil de ekstra liter ikke koste leverandøren ekstra transportomkostninger. Her kan man typisk spare 100-200 kr. pr. 1.000 liter ekstra liter fyringsolie, som man køber udover 1.000 liter. En standard olietank kan dog ikke indeholde mere end 2.000, så det er ikke på mængderabatten at den største besparelse kan hentes.


Velkomstrabat på fyringsolie

Som I mange andre brancher, så kæmper fyringsolie selskaberne om kunderne og her benytter mange af firmaerne sig af en særlig velkomst rabat til nye kunder. Det er typisk her, at man som fyringsolie køber kan finde de største besparelser, som ofte kan ligge i omegnen af 500 kr. Det er typisk de store fyringsolie leverandører, som ofte tilbyder velkomstrabat.

Det er dog ikke alle fyringsolie leverandører som kører med disse tilbud og selskaberne kan også finde på kun at tilbyde dette i bestemte perioder. Så det er altid en god idé at se sig om en ekstra gang om efter de gode tilbud.


Fast kunde rabat på fyringsolie

Når fyringsolie leverandøren har fået dig som kunde første gang, så vil de selvfølgelig gerne beholde dig som fast kunde fremover. Derfor tilbyder nogle selskaber også en særlig fast kunde rabat, så du ikke bliver fristet til at skifte til et andet selskab når du skal ud og købe fyringsolie næste gang. Denne rabat er typsik lidt mindre den velkomstrabat, som fyringsolie leverandørerne tilbyder.


Rabat på fyringsolie via foreninger

Hvis du er medlem af en forbrugsforening, fagforening, personaleforening osv, så er der typisk også her indgået aftaler, så man kan spare et beløb hos de tilknyttede olie og benzin selskaber. Beløbet, som du kan spare her kan ofte ikke kombineres med andre rabatformer, men vurdér selv om det kan betale sig at gå efter rabatten her. Størrelsen på din rabat på fyringsolie varierer blandt de forskellige foreninger og medlemsskaber.

Find de billigste priser på brænde lige nu.

Brænde

Find de billigste priser på træbriketter lige nu.

Træbriketter

Find de billigste priser på træpillerlige nu.

Træpiller