Brænde - Birk Ovntørret

Coop brænde tilbud

På denne side kan du finde aktuelle priser for brænde af typen ovntørret birk. Priserne er for 1 tårn brænde, som indeholder ca. 2,1-3 stablede rummeter brænde. Dette er den oftest anvendte leveringsform for brænde. Udover de aktuelle priser på ovntørret birk, kan du også se prisudviklingen for de seneste uger. Herunder også gennemsnitspriser, billigste og dyreste pris på brændet.


Priser på ovntørret birk

Af nedenstående tabel fremgår de seneste indhentede priser på ovntørret birk. Du finder de billigste priser øverst i tabllen og de dyreste nederst. Gennemsnitsprisen er udregnet i bundet af tabellen. Via linket til højre kan du komme direkte til forhandlerens hjemmeside og bestille brændet.


Brænde, Ovntørret Birk
1 tårn
2.499,00 kr.

Brænde, Ovntørret Birk
1 tårn
3.099,00 kr.

Brænde, Ovntørret Birk
1 tårn
3.245,00 kr.

Brænde, Ovntørret Birk
1 tårn
3.299,00 kr.

Brænde, Ovntørret Birk
1 tårn
3.299,00 kr.

* Priserne er senest indhentet d. 12-12-2021.

Kig også på andet end prisen

Ovntørret birk er pr. definition klar til fyring allerede ved ankomsten. Dog kan leverandørerne have opbevaret brændet forskelligt, så det kan have suget mere eller mindre fugt til sig. Derfor kan det også være en god ide at høre venner og bekendte om deres anbefalinger af leverandører. Også leveringstid på brændet kan spille ind. Alle priser ovenfor er inkl. levering af brændet.


Yderligere informationer

Du kan læse mere om de forskellige typer brænde i vores artikel om de forskellige typer af brænde.

Derudover er det også vigtigt at du sørger for at opbevare dit brænde korrekt. Læs mere om dette i vores guide til opbevaring af brænde.