Træbriketter - Bøg, Eg, Ask

Coop brænde tilbud

Læs nedenfor om de aktuelle priser på træbriketter produceret af de hårdere trætyper, som ask, eg og bøg. Derudover kan du se hvordan priserne har udviklet sig de seneste uger. Af den øverste graf fremgår det hvordan priserne på træbriketter af hårdt træ har bevæget sig gennem det sidste stykke tid, herunder både gennemsnitspris og højeste og laveste pris.


Priser på træbriketter af eg, ask og bøg

I tabellen kan du se de senest indhentede priser på eg, bøg og ask træbriketter. Tabellen er sorteret således at de billigste priser på træbriketter er øverst. Du finder et link til forhandlerens hjemmeside yderst til højre i tabellen.


Træbriketter, Bøg, Eg, Ask
1000 kilo
2.651,00 kr.

Træbriketter, Bøg, Eg, Ask
1000 kilo
3.020,00 kr.

Træbriketter, Bøg, Eg, Ask
1000 kilo
3.536,00 kr.

* Priserne er senest indhentet d. 12-12-2021.

Prisen på træbriketter er kun ét parameter

Når du køber træbriketter, så skal du ikke altid alene kigge på prisen. Vi har på holddigvarm.dk så vidt muligt forsøgt at opdele de forskellige typer træbriketter i forskellige kategorier. Denne kategori indeholder således træbriketter produceret af de hårdere trætyper som ask, eg og bøg. Det er dog til syvende og sidst en tillidsag mellem producent og forbruger. Reelt kan det nemlig være svært for forbrugeren at kontrollere hvad præcist de enkelte træbriketter indeholder. De fleste er dog deklareret med forskellige mål for brændværdi, askeinhold, vandindhold mv. Prøv dig frem og lav dine egne erfaringer og snak med naboer og bekendte.


Yderligere informationer

Du kan læse flere fakta omkring træbriketter og få gode råd og tips generelt til anvendelse af briketter til opvarmning på vores hovedside omkring træbriketter. Her vil du også finde informationer om de andre forskellige typer af træbriketter end ovenstående.

Derudover har vi også samlet en lang række svar på de ofte stillede spørgsmål ang. vores indsamling af priser på træbriketter og brænde, samt gode råd og tips til opvarmning af din bolig.