Brænde - Eg Ovntørret

Coop brænde tilbud

I denne artikel kan du læse om de aktuelle priser på ovntørret eg. Derudover kan du også følge den seneste prisudvikling på ovntørret og se hvordan både den gennemsnitlige pris på brændet har ændret sig og hvad højeste og laveste pris har været. Hvis der f.eks. har kørt en kampagne på ovntørret eg i perioden, så vil den laveste pris været kørt helt i bund i den pågældende periode.


Aktuelle priser på brænde: Eg, ovntørret

I tabellen nedenfor kan du se de nyeste priser på brænde af typen ovntørret eg. Tabellen er sorteret med de billigste priser øverst. Der er et link til forhandleren yderst til højre i tabellen. Husk at kigge dig for når du køber brænde, da der ofte kan være store besparelser at hente ved at undersøge priserne.


Brænde, Ovntørret Eg
1 tårn
2.329,00 kr.

Brænde, Ovntørret Eg
1 tårn
2.599,00 kr.

Brænde, Ovntørret Eg
1 tårn
3.799,00 kr.

* Priserne er senest indhentet d. 12-12-2021.

Prisen på brændet er vigtig, men der er også andre faktorer

Prisen på brænde er selvfølgelig en meget vigtig faktor, men det er også altid værd at undersøge om folk har gode erfaringer med forhandleren, både mht. fugtigheden i brændet og leveringstider mv. En besparelse på 100 kr. er måske ikke værd at løbe efter, hvis du så skal vente 2-3 uger mere på dit brænde. Den billigste forhandler af brændet kan dog også være den bedste.


Yderligere informationer

Du kan læse mere om de forskellige typer brænde i vores artikel om de forskellige typer af brænde.

Derudover er det også vigtigt at du sørger for at opbevare dit brænde korrekt. Læs mere om dette i vores guide til opbevaring af brænde.