Bioethanol - Priser og tilbud

Din biopejs skal have brændstof og energi for at fungere og i dette tilfælde er der tale om Ethanol, ofte også betegnet som Bioethanol. Hvis du læser med her kan du finde ud af hvor du kan købe det og hvad det typisk koster. Derudover også hvordan du finder det billigst.


bioethanol

Der findes en lang række butikker, som sælger bioethanol og priserne kan variere væsentligt butikkerne i mellem. Det kan være svært i forvejen at vide om der er kvalitetsforskel og om der er fordele eller ulemper ved det ene eller andet produkt.


Er der forskel på bioethanol?

Hvis du går efter klar og flydende bioethanol beregnet til biopejse indendørs, så er det redaktionens påstand, at du ikke vil kunne mærke eller lugte forskel på de forskellige bioethanol mærker og leverandører. Derudover er effekten ift. varme og flammer også ens. Dog anbefaler vi altid at du ikke køber store mængder af det pågældende mærke bioethanol før end, at du har prøvet med nogle få liter først.


Mængderabat på bioethanol

Der kan være mange penge at spare ved at købe flere liter bioethanol ad gangen. I pejseringen kan du f.eks. købe forskellige pakninger, hvor man kan se at literprisen falder ved køb af flere flasker ad gangen:

12 flasker (12 liter) til 395 kr. = 32 kr. pr. liter

24 flasker (24 liter) til 695 kr. = 29 kr. pr. liter

48 flasker (48 liter) til 1.300 kr. = 27 kr. pr. liter


Du kan købe store mængder af bioethanol, og dermed opnå rabat, i følgende netbutikker:

Biopejs shop Gå til butik
Pejseringen Gå til butik
Fire and Flames Gå til butik
Bio Pejse Gå til butik

Faktisk kan du ved rigtigt store mængder komme helt ned på 20 kr. pr. liter bio ethanol. Men husk vores råd om lige at prøve med et par enkelte liter først før, at du bestiller så store mængder. Derudover skal du også have plads til at opbevare de mange liter. Så hvis opbevaringen skaber udfordringer i hjemmet, så er den opnåede rabat måske ikke det værd alligevel.


Bioethanol hos Thansen, Biltema mv.

Du kan også købe bioethanol i de forskellige større kæder, som sælger lidt af hvert til bilen og boligen, nemlig Thansen og Biltema. Og her er priserne, helt som sædvanlig, ganske skarpe. De fås i forskellige størrelser, men begge til gode priser, selv uden mængderabat:


Biltema 1 liter 19,90 kr. Køb her
Thansen 2,5 liter 49,95 kr. Køb her

Bioethanol i byggemarkeder

Du kan også med fordel købe bioethanol i de mange byggemarkeder. Her sælges det typisk i 2,5 liter dunke. Nedenfor kan de se de aktuelle priser på bioethanol hos de forskellige byggemarkeder:


XL byg 2,5 liter 74,95 kr. Køb her
BygExtra 2,5 liter 74,95 kr. Køb her
Harald Nyborg 2,5 liter 45 kr. Køb her
Silvan 2,5 liter 63,96 kr. [På tilbud] Køb her
Jem og Fix 2,5 liter 64,95 kr. Køb her
Bauhaus 2,5 liter 59,95 kr. Køb her

Bioethanol i Tyskland

Umiddelbart er der ikke noget at spare ved at tage til Tyskland eller købe bio ethanol via tyske netbutikker, f.eks. via Amazon.de. Tværtimod er priserne faktisk højere når vi sammenligner priserne med de danske. Dog kan du i Fleggaard købe 1 liter bioethanol til 25 kr., hvilket er en god skarp pris ift. at man blot køber 1 liter.


Konklusion

Det dyreste sted hvor vi kunne finde bioethanol var 75 kr. pr. liter, hvis man kun købte en enkelt liter. Det billigste sted kan vi faktisk komme helt ned på 17,95 kr. pr. liter, så der er altså kæmpe forskel på priserne på bioethanol og du kan spare helt op til 60-70%. Kig dig derfor grundigt for ved køb af bioethanol.


Find de billigste priser på brænde lige nu.

Brænde

Find de billigste priser på træbriketter lige nu.

Træbriketter

Find de billigste priser på træpillerlige nu.

Træpiller