Mængderabat på brænde

Det kan ofte godt betale sig at købe stort ind og det kan det også ved indkøb af brænde. Ved køb af både alm. brænde eller træpiller og træbriketter kan der ofte være ganske mange penge at spare ved indkøb af f.eks. flere tårne eller paller.

Mængderabat tilbydes ofte af leverandørerne, da de jo i forvejen allerede har sendt lastbilen ud til dig for at levere det første tårn brænde. Derfor er den yderligere omkostning for levering af et ekstra tårn brænde minimal og leverandøren kan derfor gå ned i pris på den samlede brænde levering.


Hvad kan man opnå i mængderabat?

Vi følger løbende med i hvad de forskellige leverandører tilbyder af mængderabbatter på indkøb af brænde. Nedenfor i tabellen har vi listet den gennemsnitlige rabat i kr. pr. indkøbt brændetårn. Rabatten er typisk gældende for alle de brændetårne, som man vælger at købe, hvilket vil sige også for det første tårn brænde.

Priserne er gennemsnitspriser og kan variere fra leverandør til leverandør, samt afhængigt af hvilken type brænde, som du skal have. Derfor kan være muligt at enten opnå større rabatter eller evt. mindre.

Mængde Rabat pr. tårn Rabat i alt
1 tårn 0 0
2 tårne 40 80
3 tårne 66 198
4 tårne 83 332
5 tårne 110 550

Hvad med mængderabat på træbriketter og træpiller?

Vi måler i øjeblikket kun mængderabat på indkøb af brændetårne, men da leveringsformen og leverandører ofte er de samme, som også leverer træpiller og træbriketter, så vil ovenstående mængderabatter sandsynligvis også kunne opnås for både træbriketter og træpiller.


Yderligere informationer

Læs her hvordan du bedst opbevarer dit brænde når du har fået det købt og leveret.

Du kan også læse om de typiske rabatter, som man kan opnå ved køb af fyringsolie i vores artikel om rabatter på fyringsolie.
Find de billigste priser på brænde lige nu.

Brænde

Find de billigste priser på træbriketter lige nu.

Træbriketter

Find de billigste priser på træpillerlige nu.

Træpiller