Brænde - Ask Ovntørret

Coop brænde tilbud

På denne side kan du læse om det aktuelle prisniveau for ovntørret ask. Ask er en af de hårdere trætyper med god brændværdi og når man køber brændet ovntørret, så vil det være klar til brændeovnen med det samme. Nedenfor kan du se de seneste indhentede priser for ovntørret ask, samt udviklingen i priserne de sidste uger.


Aktuelle priser på ovntørret ask

I tabellen nedenfor har vi listet de helt aktuelle priser på ovntørret ask. De billigste leverandører af brændet er listet øverst og via linket til højre i tabellen kommer du direkte til leverandørens hjemmeside. Det kan ofte være stor forskel på priserne de enkelte leverandører i mellem.


Brænde, Ovntørret Ask
1 tårn
2.799,00 kr.

Brænde, Ovntørret Ask
1 tårn
3.299,00 kr.

Brænde, Ovntørret Ask
1 tårn
3.595,00 kr.

Brænde, Ovntørret Ask
1 tårn
3.799,00 kr.

Brænde, Ovntørret Ask
1 tårn
3.799,00 kr.

* Priserne er senest indhentet d. 12-12-2021.

Kig også på andet end prisen

Det er altid en god ide at forhøre sig hos naboer og venner om de har en god kontakt til en brænde leverandør. Gode erfaringer med tørt træ og levering til tiden er også vigtige parametre at få med når du skal bestille brænde. Men den billigste leverandør kan også sagtens være den bedste leverandør.


Yderligere informationer

Du kan læse mere om de forskellige typer brænde i vores artikel om de forskellige typer af brænde.

Derudover er det også vigtigt at du sørger for at opbevare dit brænde korrekt. Læs mere om dette i vores guide til opbevaring af brænde.