Brænde - Eg Lufttørret

Coop brænde tilbud

Nedenfor kan du se både det aktuelle prisniveau for lufttørret eg, samt den seneste prisudvikling. Af øverste graf fremgår det hvordan prisen i gennemsnit har bevæget sig de seneste uger, samt hvad den højeste og laveste pris for lufttørret eg har været. Således vil du være bedre klædt på når du skal ud og købe brænde næste gang.


De billigste priser på brænde af eg

Nedenfor i tabellen kan du se de aktuelle priser på lufttørret eg. Tabellen er sorteret med de billigste priser øver og du finder et link til forhandleren yderst til højre i tabellen. Der kan ofte være store besparelser af hente, hvis du kigger dig ordentlig for når du skal købe brænde.


Brænde, Lufttørret Eg
1 tårn
2.399,00 kr.

Brænde, Lufttørret Eg
1 tårn
2.499,00 kr.

Brænde, Lufttørret Eg
1 tårn
2.599,00 kr.

* Priserne er senest indhentet d. 12-12-2021.

Kig ikke udelukkende på prisen på brænde

Der kan være god fornuft i ikke altid blot at kigge efter den billigste pris på brændet. Sørg altid for at søge lidt rundt på nettet omkring forhandleren eller forhør dig hos andre om de har været tilfredse. Nogle gange kan man blive skuffet hvis brændet er mere fugtigt end hvad man havde forventet. Dermed ikke sagt at den billigste leverandør faktisk også kan være den, som leverer det bedste brænde.


Yderligere informationer

Du kan læse mere om de forskellige typer brænde i vores artikel om de forskellige typer af brænde.

Derudover er det også vigtigt at du sørger for at opbevare dit brænde korrekt. Læs mere om dette i vores guide til opbevaring af brænde.