Træbriketter - Alm

Coop brænde tilbud

På denne side kan du læse om de aktuelle priser på træbriketter, samt få et indblik i hvordan priserne på briketterne har udviklet sig det seneste stykke tid. Af øverst graf fremgår det bla. hvordan gennemsnitsprisen på træbriketter har bevæget sig, samt den billigste og dyreste pris på brændet.


Priser på træbriketter

I tabellen nedenfor kan du se de senest indhentede priser på træbriketter pr. 1000 kilo. Tabellen er sorteret så de billigste træbriketter er øverst og de dyreste nederst. Via linket til højre i tabellen kommer du direkte til forhandleren af træbriketter.


Træbriketter, Alm
1000 kilo
2.599,00 kr.

Træbriketter, Alm
1000 kilo
2.599,00 kr.

Træbriketter, Alm
1000 kilo
2.603,00 kr.

Træbriketter, Alm
1000 kilo
2.603,00 kr.

Træbriketter, Alm
1000 kilo
2.604,00 kr.

* Priserne er senest indhentet d. 12-12-2021.

Kig ikke kun på prisen på træbriketter

Når du køber træbriketter er prisen kun én ud af flere parametre, som du skal undersøge. Det handler meget om tillid til den enkelte producent til hvad indhold, som der konkret er indeholdt i briketterne. De fleste steder er briketterne opgjort med mål for energi, askeindhold, vandindhold osv., men det kan være svært at vide om hvor meget smuld og evt. limrester osv. træbriketterne kan indeholde. Prøv dig derfor frem eller snak med venner og naboer om deres erfaringer.


Yderligere informationer

Du kan læse flere fakta omkring træbriketter og få gode råd og tips generelt til anvendelse af briketter til opvarmning på vores hovedside omkring træbriketter. Her vil du også finde informationer om de andre forskellige typer af træbriketter end ovenstående.

Derudover har vi også samlet en lang række svar på de ofte stillede spørgsmål ang. vores indsamling af priser på træbriketter og brænde, samt gode råd og tips til opvarmning af din bolig.