Olie - Premium

Nedenfor kan du læse om det aktuelle prisniveau på den fyringsolie, som vi kalder ”premium”. Det er fyringsolie, som er tilsat additiver, som gør den mere skånsom både mod dit oliefyr og miljøet. Derudover er fyringsolien også frostsikker og sikre længere brændetid. Vær dog opmærksom på at det ikke er alle oliefyr, som tåler denne type fyringsolie. Du kan også se prisudviklingen de seneste ugers tid via nedenstående graf.


Aktuelle priser på premium fyringsolie

I tabellen nedenunder fremgår de nyeste indhentede priser på premium fyringsolie. Priserne er sorteret med de billigste øverst og de dyreste nederst i tabellen. Du kan besøge forhandlerens hjemmeside direkte via linket til højre i tabellen. Særligt for fyringsolie er der mange selskaber, som enten tilbyder RABAT til nye kunder eller hvis man køber fyringsolien online (læs evt. mere om dette i vores artikel om rabat på fyringsolie). I tabellen nedenfor har vi angivet om det enkelte selskab tilbyder dette, så det også kan indgå i vurderingen af om man skal handle hos det enkelte selskab.


Dato Leverandør Type Antal Pris inkl. fragt
12-09-2018 Oliefyrsmanden.dk Olie, Premium 1000 liter 11.456,00 kr. Gå til butik
12-09-2018 Odinfyringsolie.dk Olie, Premium 1000 liter 11.666,00 kr. Gå til butik
12-09-2018 DCC Energi Olie, Premium 1000 liter 11.768,00 kr. Gå til butik
* Priserne er senest indhentet d. 12-09-2018.

Prisen fortæller ikke alt

Priserne i tabellen ovenfor er listepriser på 1000 liter premium fyringsolie. Dog har mange leverandører forskellige former for rabatordninger, såsom mængderabat, fast leverance rabat, ny kunde rabat osv. Så det er også parametre, som er værd at undersøge når du skal bestille din fyringsolie.


Yderligere informationer

Du kan læse flere fakta omkring fyringsolie og få gode råd og tips generelt til anvendelse af fyringsolie på vores hovedside omkring fyringsolie.

Derudover har vi også samlet en lang række svar på de ofte stillede spørgsmål ang. vores indsamling af priser på fyringsolie og brænde, samt gode råd og tips til opvarmning af din bolig.