• Forside
  • /
  • Udskift dit gamle gasfyr

Udskift dit gamle gasfyr

Har du et gammelt gasfyr, så er det med stor sandsynlighed en god idé at skifte dit nuværende gasfyr ud med et nyt og mere effektivt gasfyr. Nye gasfyr anvender energien langt bedre end de gamle gasfyr og ved skift til nyt, så vil du både kunne spare mange penge på varme årligt, men spare miljøet for en masse unødig udledning af Co2. Du kan også med fordel skifte dit gamle oliefyr ud med et nyt gasfyr, hvis du bor i et område med naturgas forsyning.


gasfyr

Højere udnyttelsesgrad

Et nyt gasfyr har en udnyttelsesgrad på næsten 100%, hvor et gammelt gasfyr kun har en udnyttelsesgrad på 75%. Altså kan du spare rigtigt mange penge på at varme din bolig på hvert eneste år. Tilbagebetalingstiden på et nyt gasfyr er derfor typisk kun på får år og dermed en sikker investering. Det er altså en langt bedre investering end hvad du typisk kan opnå via investering i banken.


Mindre vedligehold

Det virke som en stor investering at skulle betale 30.000 kr. for et nyt gasfyr, men udover den løbende besparelse på f.eks. 4.000 kr. årligt, så slipper man også væsentligt billigere i vedligehold og reparationer på fyret, som typisk kommer på ubelejlige tidspunkter både økonomisk og tidsmæssigt. Et nyt fyr kræver mindre vedligehold og har en langt højere driftsstabilitet.


Tilskud til nyt gasfyr

Hvis du skifter fra et gammel ikke kondenserende gasfyr eller oliefyr til et nyt gasfyr, så kan du typisk opnå et tilskud på 3-5.000 kr. afhængigt af hvor effektivt det gamle fyr var. Udover dette tilskud, så kan man også anvende håndværkerfradraget i forbindelse med selve installationen af fyret. Alt i alt en besparelse/tilskud på 10-15%.


Lån til dit nye gasfyr

Hvis du ikke har pengene på kontoen til et nyt gasfyr, så er det også muligt at få finansieret løsningen. Banker er ofte villige til at etablere lån til energirigtige løsninger, men også mange leverandører tilbyder at finansiere løsningen for dig. Det kan f.eks. blive løbende opkrævet over din gasregning.


Få flere tilbud på nyt gasfyr

Det er en god idé at indhente flere tilbud på gasfyr før at man endelige beslutter sig. Dels for at høre om flere løsninger, men også for at sikre sig den rigtige pris. Du kan benytte vores service til indhentning af tilbud på nyt gasfyr her. Vi samarbejder med en række godkendte leverandører fra hele landet.


Modtag 3 gratis uforpligtende tilbud på et nyt gasfyr.

Bestil her


Modtag 3 gratis uforpligtende tilbud på et nyt gasfyr.

Bestil her

Modtag 3 gratis uforpligtende tilbud på en varmepumpe.

Bestil her

Modtag 3 gratis uforpligtende tilbud på en et nyt oliefyr

Bestil her